Βαθύς καθαρισμός με θεραπευτικό μασάζ.
Τηρούνται αυστηρά κανόνες υγιεινής.

Ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας αποτελεί την βασική αρχή φροντίδας του προσώπου. Ο δρόμος για μια υγιή κ λαμπερή επιδερμίδα περνάει μέσα από τον τακτικό κ σε βάθος επαγγελματικό , καθαρισμό του δέρματος . Θεωρείται απαραίτητος σε περιπτώσεις εφηβικής η ώριμης ακμής , αλλά και προστάδιο για θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης και αντιγήρανσης . Απευθύνεται σε άντρες , γυναίκες και παιδιά . Τηρούνται αυστηρά κανόνες υγιεινής !! χωρίς σημάδια και ερεθισμούς.

Κόστος : 50€

Συνδυαστικός δερματολογικός καθαρισμός.

Ιδανική περιποίηση για όλους τους τύπους δέρματος αλλά και για ευαίσθητες, αφυδατωμένες επιδερμίδες , με ερεθισμούς , ερυθρότητα, διεσταλμένους πόρους η ροδόχρους ακμή. Αφού απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και σμήγμα το πρόσωπο είναι έτοιμο να απορροφήσει όλα τα δραστικά συστατικά που θα εφαρμοστούν κατά περίπτωση, συνδυάζοντας θεραπείες δερμοαπόξεσης για ανάπλαση, light therapy για παραγωγή κολλαγόνου για σύσφιξη και ισορροπία καθώς και αντιφλεγμονώδη κάλυψη.

Κόστος : 65€

Οξυγονοθεραπεία – Οξυγονοκοσμητική

Η λύση όταν το δέρμα σας μοιάζει θαμπό και  ταλαιπωρημένο….

Απαραίτητη πριν  από κάθε κοινωνική εκδήλωση

Οξυγονοκοσμητική – Βαθιά ενυδάτωση και λάμψη προσώπου – λαιμού – ντεκολτέ 

Το οξυγόνο είναι πηγή ζωής για κάθε ένα από τα κύτταρα μας!  Ανεπαρκής εφοδιασμός  με οξυγόνο είναι το αίτιο για αρκετές δυσλειτουργίες  του οργανισμού και του δέρματος.   Η οξυγονοκοσμητική είναι η μοναδική αισθητική προσέγγιση με άμεσο αποτέλεσμα για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή επιδερμίδα, για όλους τους τύπους δέρματος κ για όλες τις ηλικίες! Μέσω του καθαρού οξυγόνου διεισδύουμε στο δέρμα βιταμίνες ΑC E κ Σκουαλίνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ευρίσκεται μόνο στον οργανισμό των καρχαριών βαθέων υδάτων κ σε μικρή αναλογία στις ελιές κ στο ελαιόλαδο.Οι επιστήμονες ανακάλυψαν, ότι οι καρχαρίες βαθέων υδάτων είναι τα μοναδικά έμβρυα όντα που δεν προσβάλλονται απο καρκίνο χάρη στην Σκουαλινη! Η οξυγονοκοσμητική μπορεί να συνδυαστεί κ με άλλες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όπως peeling βαθύ καθαρισμό, δερμοαπόξεση κα. Ενδείκνυται   για γυναίκες πριν-κατά κ μετά την εμμηνόπαυση.

Κόστος : 58€