Η νέα επαναστατική μέθοδος για ταυτόχρονο, καθαρισμό προσώπου, απολέπιση, αναδόμηση, σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, είναι πλέον στη διάθεσή σας!

 

Τι είναι το hydrafacial;

Πρόκειται για μία μη επεμβατική τεχνική που μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε θεραπείες που ανταποκρίνονται στο δικό σας τύπο δέρματος!

Δερματολογικός καθαρισμός προσώπου, ενυδάτωση, απολέπιση και σύσφιξη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Συνδυαστικά με αντιοξειδωτικά , βιταμίνες & υαλουρονικό οξύ, οι ραδιοσυχνότητες (Rf) και οι κρυοθεραπείες έχουν ως αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, φωτεινό & ανανεωμένο δέρμα.

Το hydrafacial, είναι μια θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης, η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία καθαρισμού προσώπου, καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του peeling με μείγμα οξέων, της εξαγωγής του σμήγματος, της ενυδάτωσης και της αντιοξειδωτικής προστασίας.

Προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο δέρμα, καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας από σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ και ταυτόχρονα ρυθμίζει την λιπαρότητα.

Αποτελεί ιδανική θεραπεία τόσο για γυναίκες αλλά και για άντρες, με κάθε τύπο δέρματος και ηλικίας, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Οφέλη

Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
Βαθιά ενυδάτωση
Ρύθμιση λιπαρότητας
Απομάκρυνση σμήγματος και τοξινών
Καταπολέμηση θαμπάδας
Βελτίωση ορισμένων τύπων ακμής

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση και ενημερωθείτε.