Στόχος κάθε γυναίκας είναι η διατήρηση ενός νεανικού και υγιούς δέρματος . Η ηλιακή ακτινοβολία , οι ορμονικές μεταβολές, η ακμή , το stress και η έλλειψη κατάλληλης φροντίδας αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα κάνοντάς τη να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Με τα peelings έχουμε την τέλεια αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Τα peelings αφορούν την εφαρμογή ειδικών διαλυμάτων στην επιδερμίδα για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην κεράτινη στοιβάδα. Με την διαδικασία αυτή οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται και η επιδερμίδα παράγει νέα κύτταρα και υγιή!!!

Τα peelings χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:τα επιφανειακά, τα μεσαίου βάθους και τα βαθιά, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες αυτού.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

– Μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου και οι επιφανειακές ουλές από ακμή.

-«Σβήνουν» οι πανάδες και η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

–  Ενεργοποιείται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, δύο πρωτεΐνες που είναι απαραίτητες για την ανανέωση και λάμψη του δέρματος.

– Αυξάνεται η κυτταρική ανανέωση.

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούνται οι οδηγίες αποθεραπείας και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων που θα προτείνει ο ειδικός !

ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ – ΜΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!!!!

Τα οξέα φρούτων είναι οργανικές , μη τοξικές ουσίες που επιδρούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας μια ήπια απολέπιση. Γι΄αυτό το λόγο μπορεί να γίνει εφαρμογή σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος. Έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση , βελτιώνουν το χρώμα και την υφή του προσώπου.Τα οξέα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης. Στόχος των οξέων είναι η βελτίωση του φωτογηρασμένου δέρματος, των λεπτών ρυτίδων και έχει σαν αποτέλεσμα την νεανικότερη εμφάνιση της επιδερμίδας . Τα οξέα φρούτων είναι μία από τις πιο ασφαλής μεθόδους και βρίσκουν εφαρμογή σε όλες τις ηλικίες.

 

Κόστος θεραπείας:  από 60€ έως 100€